搜索

[东莞] Hm國際會所食佐件未夠稱嘅培訓小妹妹,正啊。

條女未夠稱,回歸果年出世。 皮膚唔錯,不過可能發育未完全,波路一般,不過小饅頭好有彈性!!!! ^7 _! Z) o$ M9 W' ?1 A
後生就係資本。. {1 K7 A" `$ z; b7 K# T
囡囡話自己培訓十五日,上加一4次,呢次係第一次上單鐘。4 \# _; d( z5 B6 H
湖南人士,O岩係鄉下出來。
4 c# G& h0 k. Y* Y! _5 |怕丑,想關燈先除衫,不過我好無恥咁拒絕佐。識吹簫同做水床,吹簫OK,不過持久力差D,水床唔熟練,毒龍我唔要。8 ?" S- m% i9 L& i
淫水多,閪緊,女上位唔熟練,狗仔式好爽,太緊,第二Q竟然4分鐘就……
1 @. L. o5 i! g; T% H) k整個做愛過程幾乎唔敢睇我,佢越係怕丑,我越有一種凌辱佢嘅feel,大力沖佢,好興奮。& R" x0 ?8 s* Z! f; ]1 H' S
+ s* S* l. w3 A3 j/ Q7 x6 F  p3 ]. p) r+ p
Pink Lin,少毛,嫩鮑,陰唇好靚,可以奶閪!
; F+ O0 ]9 a0 P: Q% `$ Y- [- g! C/ q8 d& y
好滿足,雖然我係一個裝修佬,無乜錢,不過好耐未食過咁幼嘅幼幼lar,所以埋單600人仔,找返幾十蚊散紙俾佐佢。) Y4 g9 g5 |0 y
& @- v4 V) V2 u: e
哦,唔記得講,囡囡叫紅紅,湖南樓底或者漏底人(未聽過,大概呢個音。)
" v0 ~/ ~2 x* I( J; e8 I6 V$ i$ Y! j2 J" d9 l' G8 J. p6 j) N% ^
想食新鮮嘅Ching快手啦,掛牌后俾人日屌夜屌,好快就殘啦。' k& ?$ e+ i8 V) ]( Z. C5 @" h, b

( }3 X! g7 p/ @/ \& }* p8 ~哦,仲唔記得講,女女好純(鈍?),對偷拍無防備,可以影相,而且好容易偷影。基於她人隱私就……求其發兩張lar,哈哈哈。5 ?. b4 C, f$ ~; L0 Q; _

. V8 V( Y, p5 R, k1 g; C: O" [1 E最後一個哦,唔記得,囡囡好窮,無手機用,真係慘。不過佢應該好快就搵得多過我。
' ^! j; ^3 u; r/ Q, s& S

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
楼主,系娄底。
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
谢谢楼主 储够弹药来试试
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
年轻就是好吃啊
看看再说吧
ll258 发表于 2013-3-22 00:38
5 s# u7 n! N3 J: s/ p" Y看看再说吧
/ t* }6 N5 w' b
看看再说吧
不错,纯纯的就是好
最新图文