搜索

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

本帖最后由 tsl 于 2013-7-10 16:41 编辑 * B. Y; j) O; {4 O" P) G( v
/ u- i5 `9 p5 u$ V9 ?5 x, Z
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻); Z5 b: x% o, q

2 L  g$ n2 ]6 f& [0 f     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。
" u2 X; j5 Q/ J( c& p
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。
可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
$ P6 T8 V, R0 c# h  Y, ]" B+ ^
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。
2 w- t: [2 e5 X3 L5 X/ J, p2 F* {
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。
* t6 P+ Y* N4 i( s5 u5 S* X
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。' y' a) t: A  ^) U) l8 H
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?5 G  ^2 e9 d) k
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)3 x2 `8 x5 B5 X  `" ~- k5 |

* W; ]8 u: T1 |% F6 K
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)  J# m/ ~( F; S4 Y" I/ \
环    境:90(互动房间够晒大,充气水床垫,可惜无岛国AV观摩欣赏)
7 R, E' G0 ~& _+ o, @) m样    貌:83(23岁,湖北妹,下巴尖尖,唔系好靓果只,但绝对顺眼)! R& |, w  c& q3 z
身    材:79(156cm,皮肤滑算白,整体好平均)& Q- a% L' G# `9 Y
态    度:95(第2Q做到落钟为止,好顺得人,你想点就点,健谈). ~0 ]3 r# z9 M1 Q6 I( {
吹    功:80(KJ唔会用手CHOP你JJ,无齿感,DL时间稍微短)
0 S, O3 s9 N* [7 t' |性器官:85(RT要锡吓先突出,B杯竹笋型好弹手,B紧阴部唔粉唔黑)  ^7 |/ \- O# ?* L
性技巧:88(尤其擅长骑术,第2Q完全系距搞BL)* U7 `* i  a% _7 {. M4 v
性反应:90(叫床声真,2Q都系水份充足,唔似其他JS要加润滑剂)

" d9 Q6 g/ x% L8 F7 L
' \+ K! S2 o  V3 I& p平均分:86.25(比较满意)
. j5 [" ^, _7 l' f
% ?- l; o$ o; ^2 q7 e, x1 r去片啦!) c  d" b: \9 M& A/ i

$ U2 T8 H& p5 V# u6 C- {# f更多精彩,回复睇另外15张图,多谢阿ben赞助内外景图和568号JS图。
/ s- T0 g% G+ @# h: H: @5 g& |
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
2 l& e0 v2 z1 I: j( v6 s0 O
4 m3 }  u0 I% X- D
. A( E" z; C: P  K$ ?
9 ~6 }% O+ B! l

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

哈哈,估唔到响尼边见到你。  发表于 2013-3-2 14:56
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
  q' A, P  Y! t$ t- H# u9 u
1.岸尚水堂       地铁南洲站B出口对面或C2出口 369元一次KB 469元两次KB 早班:128(红牌)、8(13509288459)、16、18、75、90、92(深喉是亮点13724850093)、118、186、199;夜班:123;不确定早班及夜班:1、10、20、28(13826157236)、30、56、62、69、80、82(13428892738)、102、103、111、138(长腿)、160、168; 郭总经理:18925141444 2海之洲   南洲北路 半套 475元两次KB 小蒋:18320169103 连美怡:15818898574 罗部:15818199522 刘小莉:13512727993 郭经理: 18819219875 邓部长:15986321734 微信:hzz15920865557 夜班:953(尝试)、356;早班:326、331(翻版林志玲)、992;不确定早班及夜班:930、308、377、360(吹功了得)、906、907; 3.HD水疗  白云大道体育馆北门 半套338元 COCO:13711493838 4.粤明  东晓南 半套 三百几 龙部:13503080211 不确定早班及夜班:3(红牌)、9、23、28、31、32、36、38、66、69、81(红牌)、91、96、99、101(红牌)、102、108、121、128、161(吹功一流)、169、186、299; 5.永泰国交天池   永泰地铁站A出口 半套338元 13808829607 不确定早班及夜班:668、172(提前一两个月预约) 6.威尼斯水汇   黄边地铁站附近 半套369元 胡经理:15088070017 不确定早班及夜班:11、21、109 7.夏威夷国际水汇   白云区三九脑科医院旁 半套398元.419元 陆  芳:15013301402 唐  佩:15013301565 8金日   江泰路地铁站B1出口 半套  298半套 不确定早班及夜班:239、268(大红牌) 9.尚景(蓝柏湾)    三元里岗贝路 全套468元 黄部: 18588590809 不确定早班及夜班:388、390、818 10.水伊方  珠江泳场7天 全套578元 黄部:13016019988 罗部:13539859050 去前要预约198、138、50、82、66、128、121 11.银星  宝岗地铁站旁影院小路进入 全套468元 13533533778 早班:18、66、12、55、56;夜班:28、26、7、1、6、20、31、36、63、65、83、89、95、96… 12 .大汉   林和西横路63号新天希尔顿酒店旁边的7天连锁二楼 全套468一枪  .568两枪 87568879 不确定早班及夜班:90 13.东海     海珠区石榴岗 半套360元 不确定早班及夜班:80(红牌中的红牌)、92、9、22、66、100、10(红牌)17 14.凤阳   海珠区江泰路 全套410元 雅琪:13512716842 不确定早班及夜班::858(韩式红牌)、838(韩式红牌)、810(韩式红牌)、38 15千豪酒店    江夏 全套 微信及手机:13593745274 不确定早班及夜班:109 16.新乐轩   赤岗(卷烟厂附近) 全套468一枪 李部长13642745443 田部长:13268287287; 早班:91;夜班:22、99; 17.盈泰   海珠区聚德花苑附近 全套528元、698元 钟部:13288496842 罗部:13202099866 早班:163;不确定早班及夜班:18、86、868; 18.月都城     金沙洲 全套438元 张部:13802515236 预约才有服务,不确定早班及夜班:1、32、50 19.足安堂    宝业路 全套268元 不确定早班及夜班:138、168 20.金丝    东风东路丝绸大厦 全套515元 刘部长: 18620806164 只做熟客 21.雅乐淘越华路广州大厦5楼 全裸飞机 22.育泉 较场西 飞机318元 莲部或顾部:13650841317 不确定早班及夜班:55、65、68、82、88、97、99、100、101、116、122、126、130、138、160、162、168、180、182、188、190、191、196、198、212、262;红牌:160、233、268;黑牌:299;晚上6点及8点走秀,可以记号码。 23.玉清池水疗    农林下路新裕大夏3楼 飞机328元 小  敏:13533955367 报2790介绍;不确定早班及夜班:180(推荐)、228、236、266 24.金诗玛水疗    广州大道北怡新路125号  梅花园B出口 飞机338元 张经理:18218224206 25.客家王    广州大道北正佳酒店旁 半套338元 张  琳:13611474422 26.王子休闲会所    大石人人乐超市旁 半套388元 部长:13326401621 199(红牌13119532698)、189、115、109、112 27.新广北国际水会  齐富路易恩廷酒店4楼(葡京酒吧楼上) 全套415元 许部:15013035093 28、30、43、66、6、62 29.画廊SPA     寺右新马路长城酒店5楼 飞机330元 田经理:13826473846 102、138打算
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐

# ~. _7 E" i/ f0 n* ^5 V( P; L9 r' G本版积分规则参与/回复主题        * B. {8 h  [' G8 u
收藏本站开启辅助访问
) [% F' r; }4 \( O. |
% W4 M2 g6 V- D8 H$ J* K) L1 |, Q
$ L$ n/ t% z, `1 ?  {! T
, g* H2 F5 h, q1 V- z9 P- }+ V6 [; d' P. ~% Z
4 Y% `( X9 n( R1 I8 Q
- ^/ S  L0 @1 T( q) P- s8 _

% w2 Q7 k' @+ z* F" E! i
) o: y4 e) p5 Z: k: ?5 L' p: ?
6 E4 {. X0 O# K$ M: a8 H$ Q% J& v
, [$ c3 K0 T3 `5 k

: Z* J. N! y- N4 j& o, |: p7 n1 b1 A

2 {% @8 F; m. }% f- \* r4 f% G
9 [! B  h7 n8 B; `3 o% Q. a0 Y1 q: m: A+ Z+ j% O2 v% Y2 s1 q2 d
% D/ m: ^) n, _8 ?4 F6 D8 [- j
& C# O/ P3 ~3 g. G' n

/ |& R1 R/ x9 K* H% ^
, N  k. I5 E& T7 A% Y3 T" _6 a/ v, H5 D6 I
+ ^( n, U+ g8 M$ j7 v
8 S8 z) G5 l  A( H2 `/ \- _

3 q" K. C/ ?% Z" n) A6 s  L
) u+ U  k7 t! Y5 J; s% F/ M0 v/ V
1 E: t1 s8 A& M5 J( A' e
2 c0 u3 e0 W# T0 j& G6 Z2 T3 y6 L5 V+ T! @) n" @
  \3 V+ m4 B; `% c$ W

+ R0 m$ w( {; Q$ _) i# \- r0 d5 j' \. x8 s* ?
% \( Q5 o% L$ h3 N
; D; z# E, \3 C! o0 Z* C7 _" g

# \2 x0 f; Q, }1 B, |1 K/ s
7 M2 J4 M& Z4 a9 d7 n) i% f/ [1 r9 }3 x$ o- Z: `
" m  ^- ^$ R  H3 Q1 c! T

( B9 Z1 g1 v5 S% Z
+ Z+ I. H5 i6 ~0 i8 u5 k* Y" n  E
- p& y2 k1 L- {" R" X" I1 B# Z

5 N, G  {- d  d- f2 Z% M# ~4 W# Z  u7 n

+ j3 s( m( ^5 e) M% K0 ^6 }3 @# u! Y9 o0 _) ~, F7 w

8 c1 Y  l& c+ x6 q6 {- ~! |0 A6 q6 {
试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出7 L7 O3 ^$ Y2 O% b) n+ n6 R5 u
快捷导航& j* ?; a. S* D$ |+ K; c
首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理0 E% w1 w* f- l. n0 y- n

& C: s' |/ F/ I+ M' M0 F( z% H) c, M/ J* W( v
. H7 ?  ?8 K* i- K

. i  k5 S5 |7 R! n8 |6 Q: e& Y$ g% P) k2 ]
& O+ t0 B/ i% b( i. i3 }, ~

9 n* [5 o) F' F$ v  @' A, `8 B) C
' Z' x, N# l8 X3 n8 Y+ @) Q* y- g; x, Y

6 x7 q/ i% l8 ]( |5 J7 b  `) z+ N6 e" s& [" i5 u% L7 O$ F* e, ^
" j6 D9 X3 ]: f! i
4 ~1 F# q+ w8 \9 z
  v4 I& u% @$ P( ~& d6 S( e
% f, ~0 W  u  F) _3 p
% W/ A  V9 L4 z

& U  f3 ^1 ~% I; m" o2 R% m, [' O3 `% E% F; x  F. F& C* {

( L+ @1 @7 y0 B0 X" ~4 a  v
2 t% O0 ~- Q5 l# j2 p
0 y% i% T# Y+ [5 @; m, X, O
( R* {7 t" c& m
$ Y9 m- |: `5 g/ j" N: j* R0 J9 c1 T3 l
( Y% F. m: N; F0 v7 ?
0 \8 S! e2 E1 }0 O9 j- W
: T6 ]% C8 u) R+ H8 [8 D0 [  J

+ o. p1 j8 c9 q0 a+ w9 A; e4 U. H6 v" t: a, ?

+ b9 w& a, s( w0 F2 Q2 G& K9 p& z( H) R
+ Q* |. R/ y% }. D" Q/ `5 d
9 i! p- s! b" ]6 d" b

, ?, C/ F* \/ E7 [: i, v8 J& ~% r% `0 V
- S" t, k0 L3 s
) r+ u1 B1 c$ ?; J

5 N) w/ t6 n" y( @/ U( J6 j( \8 H: z' x7 e& O  J1 c" x
9 Q. s( s! b" r8 s
& D. C, t0 T7 `9 J
0 p; o  ?8 U# A: p

1 f) w, Q" {- H" k5 f- X
8 w7 l4 T6 r/ ^  o& z6 \% V( G& M6 k! D/ O. L1 |# r3 S

! g1 Y& N. j9 ]; t
% o% `+ b3 d6 @: p8 C4 D1 H" R9 h: n

; _6 a+ T; }0 C
  M) e" @' M3 [; C" O& U0 b& ~- x. u- ]+ \, q! g. k
6 z/ a2 S& `; s+ u
+ X1 J9 O# \# f1 k9 c& ~: H
' V& [# D, X6 S# V! g4 b
- Y6 J3 g% q& T+ l

$ `7 D) ~0 q; o. v6 q7 n3 P: \- w. Q7 v1 ?8 l) b5 V
. ?8 `7 d( F4 ?: ]! x

) f3 p$ r& `1 x- v3 T2 z  l4 V
( O" m& o, h! K" v! J
+ O3 c1 R4 [8 z1 C% v
: n! k" H, G" ~  S- ?* ~( Q$ G+ b, z. {; q! i
5 D4 W) d" _$ w& H
% x. `  i/ R, G- w8 }

+ Q% r/ r+ ?9 g* ]8 L6 j3 p  P3 J2 Q% x. [2 U. f, N

6 ?3 S$ v7 D' k$ n' ]# s1 S7 M2 e. `8 ~5 j

( B. `( w& D0 M. H, Q# u* _  _/ T  O

, O# L% X% }7 p. J3 I( X6 e, O
+ c) d3 R+ a/ Y8 C3 p
' I, |9 x- R: t8 k& W/ ]3 J$ k5 a6 ]; e4 B
! f. f+ a( h& T7 w" {2 |
2 ~6 z3 X6 T- E. t
7 n- ^# q' G2 \: N$ t7 H2 }+ m
$ ~- N( [9 c8 v3 _: K) F

2 y" f% _6 x6 V3 E4 @1 N请输入搜索内容
; v0 \( S- W. E: r5 b) `帖子8 G8 u" ~* z- Y, K4 P/ j! y0 S3 n
搜索       
& q& G  y3 S* B. i# }& a; C; X»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...- c2 ~+ ^# h# H. f; A: W
12345678910... 519 k) {1 u) n% u5 G( S! y/ @
8 y' l6 ^. G1 Q5 M2 @ / 51 页下一页
. ^  O" u! U) \返回列表发新帖回复+ k7 E% M0 Y0 k! W# t) g4 k
查看: 32421|回复: 1019" Y9 _. B/ d2 _! u# o* a
打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]0 P$ t' K' W3 W
tsl
$ N5 y) l6 Z: g# Y0 a
& D' W- P9 \& a  X2 g+ c- G. }2
7 H2 _9 `9 _+ O0 y1 U; q主题       
' D+ e+ i, w5 i( q15$ {; {7 t$ j/ Y. b
帖子        # s+ ~% Q) F& u' O/ y0 q! J
7 b- G$ M) G( |, c$ j1 Z积分
0 T( @5 Y, Q* r& f注册会员3 X6 T# U# A* J7 u! x) y$ Y% F
积分274
2 }' z9 N2 f1 R0 j. V$ Z发消息       
; X1 j; ~. N! M. P% O电梯直达1 M; g3 h. y$ ~; Z+ V* w
跳转到指定楼层 1#
7 P3 H2 C0 Q7 [( w 发表于 2013-2-25 14:47:51 | 只看该作者 回帖奖励7 L' ]+ X6 ?  E* e- ?5 \
7 J1 k# V: X. v1 \
; c  _7 N6 e6 A- n0 R2 ?0 T
) Y6 m1 R) p+ h                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)
% D: w/ L. C, h$ x! e. ?4 g( _7 F
9 X. ~1 D* s! s6 x6 l/ G" C     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。: p& L0 L; U( X+ o5 M
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。& O" @( ~- f9 t' V. T* }
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。1 u( y# s+ ~; y$ W% g1 ~
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m* A8 }' T0 E* ^% I
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。7 I5 s" s6 _/ r
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?- V0 Q5 p7 B2 G6 u; B8 v
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W
- a! b* j) t+ U- [0 @. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^
0 s0 x2 [$ o8 d- A6 l; q5 M8 ]7 _全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)! l* u4 O( \& Z& s
环    境:
沙发梗系自己坐
不错,谢谢分享。。。。
不错 不错 楼主辛苦
谢谢楼主分享!!
幸福
感谢楼主分享。。。。。。
不住伸手抓去,
不顶不行啊 实在是人才
thank you very much!
本聊的DD,
亲密无间正常举行亲密无间正常举行
真不错
fvjdhfjffkj
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
教育厅的模式
这个很不错啊
,隔离又见到汇美,都系唔过去啦
最新图文