搜索

[东莞] 咁到眼花“【金】之宫殿650#噻妹好值得!"

9 N9 a# T2 P) k; X/ |! A  v2 N# Z, I! B- B' r! L
最近在網上涕到【金】之宫殿小明照片女女質數唔錯,一于就上去望下麼環境先。跟著就打電話被經理小明訂好房,約好下火車閣時間,跟著上公司車十分鐘就到金朗,幾快下哦。一入大堂就感覺到星級酒店閣氣氛,大廳好大氣。跟住搭電梯上樓,期間二樓停著下,但是被我望到好多女女,音響好好,這種氣氛令人好舒服,下次有機會再同朋友過來會一會這邊的KTV先。跟著到著上樓,小明已經在电梯口等更我了,跟住入房揀女,順便問著下,今次揀其她女先,下次早地點鐘咯。跟住就帶女入來了,第一批入來著15條女,有一件合我吃(睇返嗰網,仲加靚女 ,暫留先,第二批來著十幾個,有兩三個都幾好,但不是我個菜,跟著第三批來著16個,有一件比較顯眼,穿著纱装,皮膚白白淨淨,個樣幾好650#,就是她了。一入房條女就跳起風騷閣豔舞搖擺她的身體向我發電,一路跳一路除衫,慢慢向我爬過來,一下用力將我按在床上,慢慢幫我除衫,除完最後一條閣時候落出來濕紙巾同我檫細佬,跟住一口將我細佬含著入去,條女吹功幾好,好勤力,幾分鐘就差點爆著,後面我就話可以做啦,條女就用把嘴同我帶套,我本身念著反過身來叼條女,怎知條女用力一撕絲襪就爛著,條女就來一招貴妃上馬,即時令我感到條女野閣令一面,我就用對手來扎對波,因為對波好靚,又大又堅,仲是粉紅添,真是好野。條女越坐越快,下面都越來越滑,條女水越來越多,堅持著五分鐘就出著。跟住去沖凉,沖完就水床服務,水床道道都差唔多,但是這邊就多著,用對波同我來洗面,第一次試甘樣閣服務,幾新鮮下。水床完之後就返床休息涕四仔,條女就繼續做服務,我就比她慢慢做服務,做著二十分鐘之後,條女調過來同我做六九式服務,條女閣細妹妹對著我,我就忍唔住用手指去摸一下,唔摸唔知,一摸條女水就流曬出來,條女一定性慾好強,由於條女吹功好,我都好快硬著,吹著五分鐘左右就頂唔順要做了,我就將條女反過來在床上,條女就知道我要做了,就落套出來同我吹帶上去,首先都是她來先啦,做著十分鐘條女出曬汗,我見到條女甘辛苦,我都唔忍心啦,所以就輪到我來了,先來一招騎馬射箭,從後面一邊插一邊扎波,條女水嘭嘭聲,真是過曬隱。跟住來一招老汗推車,條女好配合,吸住我,最后十分鐘左右出野。條女架餐唔錯,服務又好好,各位師兄可以试一下!买单 走人600RMB依噶地女600块最便的啦,而且服务又好好!小明扣扣:2269352786手机影咗几张相!

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

波大腰细翘臀,值得一搞!  发表于 2013-4-3 20:59
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
此帖仅作者可见
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
此帖仅作者可见
此帖仅作者可见
此帖仅作者可见
此帖仅作者可见
最新图文