搜索

[东莞] CP天地會激戰淫蕩版OL--又一次完成兩Q任務

人物: 我同 2 位朋友 9 k* C* v1 I$ F: I) k* t
地點:常平天地會
" @! \# P7 s8 L' r( S9 p/ l時間: 星期六下午2點左右 1 }  D! E  f; C; |- @5 Y2 T
   我地三個人…係到諗…去邊到好呢?要女女既質素?定要整體服務? 最後由我發板,取兩者之平衡,決定: 去天地會,因為我覺得佢呢排啲女正呀!
, _' q: N- r' `" {) Q7 E    一去到就二話不說殺入目的地, 一出 LIFT 就聽到悅耳既聲音:
. ^9 I* m) y' U* `"老闆你好, 歡迎光臨天!"就想話搵訂房的阿杰,未講出聲,阿杰立即越群而出, 說道: 好耐無見(都唔係好耐)!終於有時間來玩啦!我: 想你…的女孩們想得很!所以過來囉。
0 T; a4 ^3 x2 C, h# E    入到房…阿杰叫女女入來…第一轉入來…我見到有一個幾好…不過係個樣cool左少少…問阿杰此女服務態度如何…見阿杰有些支吾以對…唉…都係咪搞…費事奶野…。暫時叫佢番屋企等消息… Next~~~!係等第二轉既其間, 阿杰同我講: 我地呢排來咗好多靚女,一定有你喜歡既類型來架,我等一陣叫佢入來比你睇下呀!我話:好。其實我想睇嘅係8字頭果幾個。單入嚟時聽到果啲副理對講傳嚟好多8字頭囡囡都上鍾。冇法啦。星期六過嚟只有認命。* b6 K1 j) |" ]  g! M. ^7 m
    咁好啦, 睇下囉, 希望可以搵到8字頭囡囡。第二轉又入左來…我本來睇中左一個: 有些怕羞…笑容甜美…雖然身材唔係咁出眾…但樣靚,但因為承諾要讓一名第一次上桑拿玩既朋友擇先…所以只好作罷…該名友人最後當然係擇左呢個靚女啦…。搞到我個心有些想將此女強搶過來…然後就地正法。另外一位友人擇了一名大波鄰家少女feel女女…對波又白又滑…好似幾正! 第三轉啦…得我未擇到…入左3個…左右兩邊既都唔得……完全睇唔上眼……一個穿黑色衫的囡囡用好邪兼淫嘅望住我笑,樣子幾好…天生一副淫蕩OL格…。我問阿杰:果個成日淫笑係幾多號?阿杰:係777號,係師姐嚟嘎,服務好好,一定啱你。777身材ok, …身高160cm…三圍33-23-34左右…佢果對眼話比我知…佢想吞左我落肚…笑咪咪係咁望住我...。好啦!就佢啦(事後証明絕對無擇錯)。
; B; f% j+ g* Q4 j! \    一開始,佢先開音樂,叫我座係床邊,佢係我面前跳脫衣舞,黑色內衣,T-BACK,雖然個波唔大。但係跳起舞上嚟,對波彈下彈下好爽。佢跳下跳下就做係我大脾上面,用細妹磨我大脾跟手就幫我除衫,一件一件咁好快就除晒,之后就攞張濕紙巾抹幹凈我細佬就係度狂吹,一路吹,一路姣望我,好有AV FEEL 。大概五分鐘後,佢就叫我瞓底,囡囡幫我帶套后騎住我。下身被一股濕熱嘅強大吸力吸到實,上身我除咗伸手把玩兩隻躍動不已嘅吸手波之外,仲可以一邊欣賞住囡囡面部表情嘅變化。嗰種感覺真係好爽。好快就俾佢咗除嚟啦。休息咗陣,囡囡話去校水同鋪水床。之后就叫我入浴室。0 S2 V# O& [# C4 ~8 G+ H4 P
    其實那水床似個長方箱狀,內裏加有暖水循環不息,訓在上面做水床服務冬天就唔怕冷啦。此部份最欣賞就是囡囡BJ技術全面,非常落力做到“雪雪” 聲,仲邊做邊用誘惑眼神望住你,不消一會細佬已全面醒來。幸好剛才先來了1Q,不然三幾分鐘便會敗下來。轉眼間十多分鐘已過,又見囡囡有點累了,便叫停終止水床項目,好讓她回氣做其她服務。返上床都果啲iso服務。之后開始吹,佢吹功陣係好,好快細佬又硬起身。我就話:不如我們開始吧。二話不說, 我即刻拿左我件私傢戰衣003出來…。同淫蕩版OL激戰起來.佢剛剛開始…唔係好習慣…但十零二十下之後, 我發覺佢下邊開始想排洪!一個天生蕩婦…我唯有運起功力滿足呢個淫蕩版OL.佢開始既時候叫得有些做作,但做做下既時候漸漸比我軟化。兩個磨合得非常之好……. 佢亦叫得愈來愈好聽……我推佢時…佢亦頂番我……大家互有攻守…….呢個時候我就失驚無神咁開足turbo…係咁出力鋤…囡囡叫到拆天咁,果時好撚驚比人係走廊聽到,囡囡話:你使出所有力量…給我!!啊~~來…真係淫蕩版OL,就係咁…又比佢 ko 左……。完成我今日既第二次…。好耐冇出過兩次啦。真係好舒服......身心都非常滿足.........抖咗陣就去衝涼。之后穿好衣服就落鐘走人。
* |" [% e: T7 F. C, z5 V    之后同囡囡手拖住手出到大廳告別以後…坐低飲番杯茶…阿杰睇我一臉滿足,就問我: 怎樣?服務好嗎?我答到: 好… 很好…。阿杰: 好到什麼樣子…? 我答到: 好得沒話說…只能自己慢慢回味(兩個朋友望住我咪咪咀咁淫笑….)
& a4 v2 ^( r0 x+ [ ps:報告長咗少少,可能睇到眼累。各位ching唔好見怪。
4 s5 [% K, y2 E$ ]6 g; q% E+ D
: l, t- i. X& n2 O) ]

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
礼貌回复
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容 !
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容 !
漂亮
最新图文