标题: 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩 [打印本页]

作者: p神    时间: 2013-4-22 18:28
标题: 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩
寻日过去熊猫间场、啱好撞睇到熊猫场搞舞花街活动、CHING好多、所谓人山人海!7 O0 g; P8 h$ [+ e: H' j' N
讲真我唔系好钟意呢滴场合,有滴不习惯……
3 l: t- U6 P# j8 u0 m9 O熊猫带我系最少客人既地方角度睇!我既视觉范围可以睇到十几条囡
) Z1 z! ]( j& B: c) t+ ? 难以下手,熊猫推荐一条風騷之王NO.833、系既無錯,都未入房見面就摸摸我細佬
" E  M# j: w- e/ I2 m9 {$ P" L 可惜就系生的一般,睇起身都幾后生!我想熊貓既然敢大膽介紹應該服務無錯吧!6 ^1 ^4 b4 F! `# v. R
唉…算啦,反正唔想去争,而且熊猫又系甘樣個樣介紹點樣好。试下啦!" q3 y9 `1 T: w9 |' c/ [! n
/ ~" G9 o  Z5 B, J, a2 |
囡囡带我入房,呵呵呵!过程果然疯狂,难道呢个就系传说中既風騷大王, m' _9 Z" p$ r" }2 z& ?" c
一流程IOS服务都好好服务!前後都一齊沖涼, 沖涼用對波磨晒全身真係好正,
% g" r1 {5 c' P% X! z上床吹簫食旦瀨袋底做到足, 上套到我發威, 小到佢面紅氣喘, 叫聲不絕, $ t  J- h, _2 i6 y
到最尾佢仲狼過我, 反壓我主動騎上黎, 騎到自己個身拗晒後, 揸住佢對野比佢坐爆左
! {8 T7 M( y0 H- U# L5 p 呢次…囡囡搞到我真系服佐
3 ~. E$ ]4 k% r 活動期間拍到滴相片,分享下俾大家欣賞一下!!!!

, U/ ?% G* |. H0 n- \8 n4 q8 W. A" ^- g3 F! n
[attach]52693[/attach]
( o0 w7 P3 E1 J( ^1 l3 d2 _. o+ U+ G8 f! u9 f1 K+ h% z( F
[attach]52690[/attach]
9 ~1 d% O8 ]/ e3 R% \- X+ N0 M" t/ h6 g5 v- P
[attach]52689[/attach]; V6 P, J6 n" A9 l0 R
6 Z7 c. D6 I8 \, u
[attach]52688[/attach]
1 p% c6 E/ I9 n( \1 D: j' i8 `/ N
0 ^& r4 _3 O' n8 ^[attach]52687[/attach]
4 z$ k/ Y% ?3 Z7 q3 W, t# E
作者: vodafone804    时间: 2013-4-22 23:29
谢谢楼主分享
作者: 澳洲袋鼠    时间: 2013-4-23 00:45
尼玛,看不懂
作者: 116    时间: 2013-4-23 13:19
感觉囡囡样貌一般,多谢分享
作者: a87811017    时间: 2013-4-29 00:27
几风骚喔

欢迎光临 (http://yuepy5.com/) Powered by Discuz! X3.2